Zijn uw huizen allemaal standaardproducten?


Nee, in principe kunnen wij ieder huis bouwen. Als u al een tekening heeft van uw architect, dan kunnen wij op basis daarvan binnen enkele weken een calculatie voor u maken.
Ook als u alleen maar zelf gemaakte schetsen heeft kunnen wij u voorzien van een prijsopgave. Soms maakt de door ons toegepaste technologie kleine aanpassingen noodzakelijk, maar in veel gevallen gaat het om irrelevante details.

Een eigen, uniek ontwerp is altijd wat duurder dan onze standaardwoningen. Voor deze woningen zijn immers alle berekeningen en tekeningen allang betaald.

Het bekijken van deze standaardwoningen is zeker de moeite waard als u binnen uw budget wilt blijven. Mits u zich houdt aan de buitenmaten bent u – binnen technische restricties – vrij in het kiezen van de plaats en de vorm van ramen en deuren. U heeft heel wat mogelijkheden voor balkons, erkers, dakkapellen, een veranda, een afdak of een carport tegen meerprijs. Het verplaatsen en/of (gedeeltelijk) weglaten van binnenwanden is meestal goed mogelijk.
Bijna al onze standaardwoningen kunnen vergroot worden, zolang u dat doet in de lengte-richting.

De meeste van onze woningen zijn gebouwd in Duitsland, Zwitserland en Tsjechië. Deze woningen hebben een bepaalde charme, die sommige mensen aanspreekt en anderen juist niet.
In België en Nederland gelden andere opvattingen met betrekking tot moderne architectuur.
Geen nood.

U, of uw architect, zijn vast wel in staat onze standaard woningen geheel volgens uw smaak en ideeën te restylen. Maten en techniek blijven hetzelfde, maar plotseling ziet een woning er precies uit zoals u zich dat had voorgesteld.

U kunt ook contact met ons opnemen, zodat onze architect uw specifieke wensen verwerkt in een bestaand ontwerp.

Naar de volgende vraag