Kosten uw huizen minder dan een stenen woning?


Ja, ons uitgekiend bouwsysteem levert besparingen van vele tienduizenden euro’s op.

Dikwijls betaalt de overheid ook mee, want voor onze energiebesparende aanpak liggen de nodige subsidies klaar.
Wij gebruiken alleen de beste materialen en technologie, maar de meerprijs daarvan wordt gecompenseerd door uiterst efficiënt te produceren en te bouwen.

Denkt u er wel aan, dat u bij ons door de snelle bouwtijd altijd rente bespaart (doorgaans 3-5% van de bouwsom).
Onze woningen zijn ook ongekend energiezuinig. U bespaart al gauw €1.000 per jaar op stookkosten en dat bedrag stijgt ieder jaar (met de olie- en gasprijzen); die besparing gaat uw hele leven door.

Als u ook wilt koelen i.v.m. de verwachte warmere zomers door klimaatverandering bespaart u in de toekomst ook daarop een soortgelijk bedrag, ieder jaar.

Onze woningen zijn zeer comfortabel, warm in de winter en koel in de zomer met heel veel frisse lucht, terwijl vocht in huis ontbreekt. Wat is de prijs van dit extra comfort?
Bij ons kost u dat niets extra…
Heeft u last van allergieën, of hooikoorts? De lucht die straks uw huis binnenkomt gaat door een filter, dus u houdt de veroorzakers van uw problemen buiten.

Vraag vrijblijvend offerte. Uw nieuwe huis is dan niet alleen sneller en probleemloos klaar, het is ook nog een stuk comfortabeler en goedkoper dan u ooit had kunnen denken.

Naar de volgende vraag