Dus u levert prefab woningen?


In de zin van het woord is dit juist. Wij leveren vooruit-gefabriceerde woningen. Met alle voordelen daarvan. Maar zonder de nadelen.

Prefab heeft een wat negatieve bijklank in de bouw. Het wordt al gauw geassocieerd met kantines op de sportclub, tijdelijke schoolgebouwen, noodwoningen en “veredelde stacaravans”.
Snelle realisatie en lage prijs lijken belangrijker dan kwaliteit, levensduur en vormgeving.

Snelle realisatie klinkt ons (en u waarschijnlijk ook) als muziek in de oren. Een prefab-eigenschap die wij graag overnemen, zolang dat de kwaliteit en degelijkheid niet aantast.

Lage prijs is een relatief begrip. Een kantine of noodgebouw is doorgaans bedoeld voor enige tientallen jaren en het is zinloos zo’n gebouw dusdanig te construeren dat het 200 jaar meegaat. Verplaatsbare vakantiewoningen worden zelden in de winter gebruikt, dus vergaande isolatie is overbodig en dus verspild.
Wij bouwen voor permanente bewoning, met ongekend comfort en onze huizen gaan – mits adequaat onderhouden – onbeperkt mee.

Wij zijn ervan overtuigd, dat onze technologie superieur is aan die van conventioneel gemetselde woningen.
U hoeft dat (voorlopig) niet met ons eens te zijn, als u maar gelooft dat onze woningen op geen enkel punt onderdoen voor een stenen huis.
Legio bewijs vindt u op deze website (en in de ruim 20.000 woningen die reeds werden gebouwd).

Naar de volgende vraag