Financieel


Tientallen jaren betaalt u forse maandlasten Die lasten voor WONING + ENERGIE worden ongekend laag.

Subsidies

Onze woningen zijn duurzaam en energiezuinig. Overheden en energieleveranciers hebben daarvoor een reeks van subsidies in het leven geroepen. Dat kan oplopen tot tienduizenden Euro’s.
Kijk eens op de websites van uw gemeente, de provincie en de energiemaatschappijen hoeveel subsidie en voordelen u krijgt als u voor RD Benelux kiest.

lees meer over Subsidies


Geen dubbele maandlasten tijdens de bouw

Met een huis van RD Benelux bent u bij voorbaat beter af, want u bespaart in de bouwfase minstens 1 jaar dubbele lasten.
Immers, zolang uw nieuwe huis wordt gebouwd moet u toch ergens wonen. Of u nu in een huurhuis woont of u woont al in een eigen huis, die dubbele lasten slaan een flink gat in uw budget. Voor dat geld koopt u makkelijk nieuwe meubels, of een mooie keuken.
U bespaart al gauw €10.000, waardoor maand na maand, jaar na jaar uw lasten lager uitvallen.


Lage energienota

Uw energie-nota valt enorm mee. Door onze energiebesparende bouwwijze en uitstekende isolatie verbruikt u veel minder energie dan in een gewone woning met vergelijkbare afmetingen. Een verwachte besparing van €100-€150 per maand. Die besparing wordt groter, want energieprijzen zullen schrikbarend stijgen.


Minimale maandlasten

Door onze slimme en efficiënte aanpak zijn de stichtingskosten van onze woningen laag. Daardoor investeert u minder en kunt u toe met een lagere hypotheek.
Kortom, als u de maandlasten voor uw nieuwe woning en uw maandelijkse lasten voor energieverbruik optelt, dan bent u met onze technologie stukken goedkoper uit. Dat scheelt al gauw méér dan €200 in de maand, jaar na jaar.
(Geldt voor een gemiddelde woning; e.e.a. afhankelijk van uiteenlopende factoren; uw besparing kan hoger of lager uitvallen)

Lees ook: Snel: Enorme besparing


Geen degeneratie

Een huis wordt 24u per dag blootgesteld aan weer en wind, water en tempertuurschommelingen. Om ervoor te zorgen, dat geen snelle slijtage optreedt worden huizen gebouwd van de meest slijtvaste materialen. Tot voor enkele decennia was baksteen de beste keuze.

Maar er is nogal wat veranderd. In laboratoria zijn nieuwe materialen ontwikkeld. Baksteen is allang ingehaald door kunststoffen en composieten, die veel betere eigenschappen hebben. Materialen die vocht en vuil afstoten (in plaats van het opnemen), die maximaal bestendig zijn tegen regen, sneeuw, zonlicht (UV-straling), krimp en uitzetting. Over 30 jaar zal een huis van RD Benelux er een stuk beter bij staan dan een conventioneel gebouwde woning.
Voor een groot deel is de droge bouwwijze en het ontbreken van vocht in huis daaraan debet. Vocht zorgt voor veel schade aan woonhuizen. Vocht is bovendien een bron van schimmels en ongedierte, die een huis behoorlijk kunnen aantasten.

Kiest u nu voor RD Benelux, dan is dat financieel gunstig voor u als huisbezitter. Als u blijft wonen bespaart u op onderhoudskosten. Wilt u het huis straks verkopen, dan zal de uitstekende conditie van de woning garant staan voor een hogere verkoopprijs.


Nieuwe technologie is waardevast

Als een bepaald type auto opgevolgd wordt door een nieuw model daalt de waarde van het oude model.

Wij zijn ervan overtuigd, dat onze technologie zoveel voordelen biedt, dat de oude technologie wordt verdrongen. Daardoor leveren woningen volgens onze nieuwe technologie straks veel meer op dan conventioneel gebouwde huizen.


Uw huis als solide belegging

De waarde van uw woning wordt door een aantal factoren bepaald. Belangrijk is de locatie, maar die wordt niet beïnvloed door de manier van bouwen.
De staat, waarin de woning verkeert, is een 2de factor. In het bovenstaande is omschreven, dat een woning van RD Benelux over 30-40 jaar in een veel betere staat zal verkeren dan een doorsnee conventionele woning.
Het comfort en de kwaliteit van wonen is een belangrijke factor. Op de pagina “Bewust” worden alle voordelen beschreven en die voordelen zijn blijvend, dus over 30 jaar nog steeds aanwezig.

Energieverbruik is nu al van primair belang. De olievoorraden raken op en de prijzen van brandstof zullen stijgen. Energieverspillende woningen worden waardeloos. Een woning gebouwd door RD Benelux zal straks naar verwachting meer waard zijn dan een conventionele woningen in dezelfde buurt.