City 730 Cubic


Een bijna perfecte kubus, eenvoudig en toch geraffineerd. Meerdere schakeringen van wit resulteren in een prachtig lijnenspel, een fascinerende combinatie van licht en schaduwen. Dat is de City730 Cubic.

Een pragmatisch ontwerp met ongekend veel ruimte, passend op een bescheiden grondoppervlak (8.50×8.50m).
Op de begane grond alle ruimte voor een keuken, eethoek en grote living; zelfs een aparte kantoorruimte is mogelijk. Op de verdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en -indien gewenst- een aparte douche.

Natuurlijk biedt de City730 Cubic het comfort dat alle modellen van RD Benelux kenmerkt.

De woning kan eventueel worden vergroot in de breedte en/of in de lengte met segmenten van 60cm. Zo krijgt u precies de ruimte en de indeling die bij u past.

Bezorgd over het onderhoud van een wit huis?
Dat is nergens voor nodig. Onze buitenwanden zien uit als stucwerk, maar hebben niet de nadelen daarvan (omdat het geen gewoon stucwerk is).
Het toegepaste materiaal is luchtdicht en neemt geen water op. Schimmels en mossen hebben geen vat op uw kostbare woning. Door de speciale oppervlaktestructuur hecht geen vuil; zelfs roetaanslag van het verkeer regent gewoon weg. Kleine beschadigingen, als die al ontstaan, zijn onzichtbaar omdat de kleur die u gekozen heeft door-en-door is, dus geen dun laagje dat af kan bladderen. Scheuren en barsten blijven achterwege omdat elasticiteit behouden blijft.

standpunt_city_v1_achterzijde