Dimension 96


Dimension 96, het ultieme ruimtegevoel:
woonkamer, eethoek, keuken, trappenhuis en de hal op de verdieping vormen één geheel. Optimaal contact tussen alle gezinsleden door de open structuur van dit ontwerp.

Grote Velux-ramen zorgen voor een zee van licht op de slaapkamers en de badkamer. Genietend van een weldadig bad observeert u de voorbijdrijvende wolken boven uw nieuwe thuis.

Speelse architectuur met uitspringende en terugliggende gevels. Uitgevoerd in wit stucwerk, donkere steen (Dimension 96 Blackstone) of steen en houten accenten in de gevel (Dimension 96 Brooklyn).
Hout, kunststofpanelen, diverse kleuren en uitvoeringen steen of zelfs natuursteen; samen met de architect bepaalt u precies het design van úw Dimension.

Uw Dimension is uniek. Wij bouwen die eenmalig, uitsluitend voor u. Maar wel met de technologie en ervaring die wij al meer dan 20.000 maal hebben toegepast. Alle voordelen van serieproductie, maar toch persoonlijk en bijzonder.

Als alle woningen van RD Benelux is Dimension ongekend zuinig met energie door ver doorgevoerde isolatie, 4x zo dik als bij gewone moderne woningen.
Balansventilatie met warmteterugwinning, vloerverwarming, indien gewenst actieve koeling; alle comfort voor de verre toekomst is al ingebouwd in uw Dimension.
Door duurzame en hoogwaardige materiaalkeuze heeft u geen noemenswaardige onderhoudskosten, tientallen jaren lang.