Prijzen


De prijs van een woning is afhankelijk van het type, de uitvoering en het niveau van afwerking.

Sleutel op de deur

Dit is een woning die kant en klaar is, gereed om in te trekken. Als wij u de sleutel overhandigen kunt u de verhuiswagen uitladen en in uw nieuwe thuis blijven slapen.
Het huis is compleet met vloerbedekking, tegels, behang en schilderwerk volgens uw wensen. De deuren zijn gemonteerd, u heeft warm en koud stromend water, u kunt in bad of onder de douche, de verwarming werkt, het licht brandt.

De meest zorgeloze manier van bouwen en bovendien de snelste. Wij nemen u alle werk en zorgen uit handen en garanderen u een snelle bouwtijd (doorgaans 2-3 maanden).

Prijsindicatie sleutel-op-de-deur

Afbouwwoning (of Casco +)

Dit is een woning waar u zelf nog heel veel aan kunt afwerken.
Samen met familie en vrienden monteert u zelf het schakelmateriaal van de elektrische installatie, u behangt en schildert, u legt vloerbedekking, laminaat en tegels.
U plaatst de deuren en monteert het sanitair en de kranen, die u heeft uitgezocht bij uw favoriete winkel.

Casco

Een woning die zogenaamd wind- en waterdicht is. Bij RD Benelux betekent dat een huis, dat in hoge mate luchtdicht is, perfect is geïsoleerd, compleet met topkwaliteit ramen en glas met de hoogste U-waarde, een afgewerkt dak en regenwaterafvoeren tot boven het maaiveld.

In eigen beheer werkt u vloeren en plafonds af, u dient zelf te voorzien in bekleding van wanden en vloeren. U brengt kabels, luchtleidingen, waterleidingen en afvoeren aan.
Net als bij de afbouwwoning monteert u het schakelmateriaal, plaatst sanitair en kranen van uw keuze en hangt de deuren.

Dat is heel veel werk en voor sommige werken zult u vakmensen moeten inhuren. Maar zo bespaart u heel veel geld, want voor het werk dat u zelf doet hoeft u niemand te betalen, u betaalt daarover geen BTW en u heeft minder hypotheek nodig.

Prijsindicatie casco-woningen

Passief Huis

Omdat de RD-woningen in standaarduitvoering al zeer goed zijn geïsoleerd en een hoge luchtdichtheid hebben, is de stap naar een passief huis nog maar klein. Dat betekent dat al onze modellen, maar ook uw eigen ontwerp, zonder veel dure aanpassingen aan de passief huis norm kunnen voldoen.
Voor kleine woningen bedraagt de meerprijs soms maar €4.000, voor grote woningen kan dat oplopen tot €8.000-€10.000.

Vraag vrijblijvend prijsopgave voor de standaardwoning van uw keuze, of stuur ons de ontwerpen van uw droomhuis.

Zoek een RD standaardwoning