Bewust: efficiënt


Bespaar nu en in de toekomst

Laten we het eerst maar eens over geld hebben. Net als iedereen wilt u immers besparen zonder te moeten inleveren op kwaliteit, comfort en luxe. Bij een huis gaat het per definitie over grote bedragen, dus een beetje besparing is meteen de moeite waard.

 • Korte bouwtijd.
  Spaar 1-2 jaar dubbele woonlasten; terwijl u bouwt moet u immers ook nog wonen. Een besparing van rond de €10.000 bij een gemiddelde woning.
  Vaste prijs
  Geen verrassingen tijdens de bouw. Wij leveren wat is afgesproken, u betaalt wat is afgesproken en geen cent meer. Vergeet het woordje “meerwerk”. Uw voordeel is al gauw €10.000.

 • Exacte opleverdatum
  U weet precies wanneer u uw huidige woning kunt opleveren. U betaalt dus niet te lang huur en u kan uw verkochte woning op tijd opleveren. Dit levert u in misschien wel €2.000 op.

 • Geen verborgen gebreken
  Veel nieuwbouwwoningen vertonen gebreken, die u pas na een paar jaar merkt. Uw aannemer lost dat hopelijk op onder garantie. Maar tien tegen een dat u er zelf voor opdraait. Een beetje reparatie kost in de praktijk tegen de €5.000.

 • Besparing op stookkosten
  Onze isolatie is 3-5x beter dan in een gewone woning. Daarmee bespaart u makkelijk €500 stookkosten per jaar (op basis van huidige prijzen). Als die prijzen gelijk zouden blijven (was dat maar waar), dan bespaart u aldus de komende 10 jaar €5.000.

 • Besparing op koeling
  Zomers worden warmer als gevolg van de klimaatverandering. Koelen wordt misschien wel belangrijker dan verwarmen. In onze woningen is het automatisch koel en actieve koeling kost bijna niets. In vergelijking met actieve airconditioning in een conventionele woning bespaart u zeker €600 per jaar aan stroom. Als u 10 jaar blijft wonen scheelt u dat €6.000.

 • Airconditioning overbodig
  Als de zomers warmer worden en u graag uw (conventionele stenen) huis koel houdt, dan heeft u actieve airconditioning nodig. In een gemiddelde woning kost de aanleg daarvan toch al gauw €15.000.


Als u kiest voor de snelle realisatie en het energiezuinige concept van RD Benelux, dan bespaart u de komende 10 jaar minstens €53.000. Zonder ook maar iets van comfort in te leveren. Sterker nog: u geniet van veel meer comfort dan in welke stenen woning dan ook.
Goed voor uw beurs en het milieu !

Een woning wordt gezien als een goede belegging. Maar stelt u zich voor, dat de prijzen voor energie blijven stijgen zoals de laatste paar jaar. Dat olie schaars wordt en het gas op raakt is onvermijdelijk, al vóór 2030..
Wat voor type woning ligt dan over 10 jaar beter in de markt? Waarvoor krijgt u de beste prijs en wat is dus de beste belegging?
Een conventionele woning? Of een energiezuinige, duurzame, comfortabele en onderhoudsvriendelijke woning gebouwd door RD Benelux?

Lees verder