Comfortabel: de luxe waar u van droomt


U droomt van een woning die uitziet als een gemetselde woning? Kies de “bakstenen” die u hebben wilt en niemand zal ooit weten dat uw woning niet gemetseld is (en als u het vertelt gelooft men u niet).

U wilt een domotica-systeem dat uw verlichting aanpast aan uw stemming? U wilt vergulde deurklinken, of klinken in RVS? U wilt marmer op de vloer of tegen de wand? U wilt massief eiken deuren, glazen deuren of een massief houten vloer?
U wilt een huis dat gedeeltelijk blauw en gedeeltelijk geel is van buiten? Geen probleem, u kiest de genormaliseerde kleur en wij doen de rest.
Een alarmsysteem, rookmelders, noodverlichting, antennedistributie, een computernetwerk, video-deurintercom, een camerasysteem of een centrale muziekinstallatie, u zegt het maar en wij zorgen ervoor.

Alle luxe die u kunt bedenken kunnen wij in onze woningen verwerken. Sommige “luxe” is bij ons gewoon standaard (zoals mengkranen met centrale bediening of airco).

U heeft de tegels van uw dromen gezien en wilt absoluut geen andere? Geen probleem, u bestelt de tegels en levert ze op tijd op de bouw aan. Onze tegelzetter plaatst uw tegels volgens de regels van de kunst. Het prijsverschil wordt in de calculatie verwerkt.

Extra luxe is natuurlijk niet gratis, maar de meerprijzen vallen dik mee. U bouwt tenslotte maar één keer. En… wij hebben ook minderprijzen, dus als u iets weglaat scheelt dat meteen in de totaalprijs.
Uw grootste hobby is behangen, dus dat doet u liever zelf? Binnen een minuut vertellen wij u wat u daarmee bespaart.

En hoe veel of hoe weinig luxe u ook kiest, RD Benelux geeft u tevoren een vaste prijs op. Die prijs verandert niet meer na uw definitieve bestelling.

Lees verder over comfort