Snel: enorme besparing


Vanaf het moment dat u bouwgrond koopt gaat u fors investeren. Daarover betaalt u rente aan de bank, of u heeft renteverlies als u het geld al heeft. Dat tikt aardig aan.
Immers, zolang uw nieuwe huis niet klaar is blijft u wonen waar u woont en lopen uw woonlasten door. Het plannen van een nieuwbouw duurt al gauw een jaar en vervolgens bent u 2 jaar aan het bouwen. Dan pas kunt u verhuizen. En dan pas gaat u genieten van alle investeringen die u in uw nieuwbouw gestoken heeft.

We hebben het dan nog even niet over de onzekerheid bij de verkoop van uw huidige woning. Omdat u doorgaans niet weet wanneer u kunt verhuizen verkoopt u uw huis soms te vroeg, of juist te laat.
Moet u dus uw huis opleveren voordat uw nieuwbouw klaar is, dan betaalt u hoogstwaarschijnlijk een boete of u moet tijdelijk ergens anders gaan wonen. Dat kost veel geld.
Maar als u een ruime marge inbouwt staat uw oude woning maanden leeg. U heeft een overbruggingskrediet nodig, met alle kosten van dien.

Dan is er nog al die tijd die u steekt in controles, besprekingen e.d. De vele ritjes naar de bouw en naar de bouwmaterialenhandel. De verzekeringen, de spullen die u kwijt raakt op de bouw, de huur van bouwmachines. Het kost allemaal geld en het verschil tussen 2 jaar bouwen of 2 maanden bouwen is enorm.

Wij durven te beweren (en rekenen u dat graag voor), dat u met de snelle bouwtijd van RD Benelux al gauw €20.000 bespaart.

Lees verder over snel bouwen