Zeker: Bouwen


Duur en onzeker?

Net als tienduizenden andere gezinnen in België en Nederland dat jaarlijks doen waagt u binnenkort de sprong in het diepe.
U gaat een huis bouwen, terwijl u absoluut niet weet wat dat precies gaat kosten. Evenmin weet u bij benadering hoe lang het gaat duren. Kwaliteit en garanties zijn al net zo vaag.

In de supermarkt vergelijkt u prijzen tot op de cent nauwkeurig. Voor een flat-screen loopt u diverse winkels af en voor uw auto onderhandelt u op het scherpst van de snede.
Maar de totale kosten van uw nieuwe huis, die weet u niet. Dat huis kan zomaar €20.000 duurder uitvallen dan begroot…

Zonder (veel) expertise of ervaring start u de grootste investering van uw leven. Om dat allemaal betaald te krijgen gaat u allerhande verplichtingen aan en uw maandlasten vormen de komende tientallen jaren een belangrijk deel van uw besteedbaar inkomen.

Bij RD Benelux staan prijs, kwaliteit en opleveringsdatum tevoren vast.
Dat is een stuk beter voor uw nachtrust.


Onbestuurbaar?

Afspraken nakomen is eerder uitzondering dan regel in de bouw.
Bouwfirma’s komen te laat of helemaal niet opdagen. Sturen soms onervaren werklieden. Nemen het niet zo nauw met kwaliteit en maatvoering.

Zelden maken ze het werk helemaal klaar. Als u betaald heeft wacht u tevergeefs op de afwerking. En blijkt er iets mis, dan duurt het veel te lang voordat er iets opgelost wordt. Tenminste, als er nog iemand komt opdagen.

Bij RD Benelux weet u van tevoren precies wanneer u kunt verhuizen.


Oncontroleerbaar?

U heeft geen idee wat al die bouwvakkers in uw nieuwbouw precies doen. Gebruiken ze wel de juiste materialen en wordt alles vakkundig uitgevoerd?
Meestal ontdekt u de problemen pas lang nadat u in uw huis bent gaan wonen. In het beste geval komt een vakman het probleem oplossen en zit u alleen met wat rommel.

Bij RD Benelux weet u vooraf wat u krijgt. Dat komt overeen met wat wij leveren en dat is ook precies wat u betaalt. Volgens onze protocollen controleren wij alles nauwgezet.

Wilt u het allemaal zelf meemaken? Neem een paar weken verlof en u kunt ons bouwproces dagelijks op de voet volgen. Van uur tot uur. U ziet dan met eigen ogen dat we u niet teveel hebben beloofd.


Lees verder over zekerheid