Projecten


RD Benelux bouwt ongekend snel grote aantallen energiezuinige woningen

In het Duitse Cochem bouwde RD in 6 maanden tijd 180 woningen!, 5 verschillende modellen, vrijstaand en halfvrijstaand.

Totaalconcept duurzame wijken

De technologie van RD Benelux is bij uitstek geschikt om duurzaam te bouwen. Alle gebruikte materialen voldoen aan de hoogste eisen (Cradle2Cradle).
De dikke isolatie en hoge luchtdichtheid zorgen ervoor, dat de woningen zonder technologische toevoegingen (“greenwashing” middels zonnepanelen, warmtepompen, windmolens e.d.) nu reeds kunnen voldoen aan de hoge Europese energie-eisen (vanaf 2015).
Elke woning van RD Benelux is voorbereid voor een upgrade naar nul-energie-woning, conform eisen die vanaf 2020 gelden.

RD Benelux realiseert met gemak 10 woningen per week en beschikt over de ervaring, organisatie en capaciteit om honderden woningen per jaar op te leveren, met constante kwaliteit en ongekend lage foutratio’s.

Maar duurzame projectontwikkeling is meer dan dat. De noodzakelijke vernieuwing is onmogelijk met technieken uit het verleden.

 

CubeCube 2

 

 

 

 

 

 

CUBE: meer afbeeldingen

Projectrealisatie

Nergens is snelle bouwtijd zo essentieel als in projecten. Een eindeloze reeks controles, vergaderingen en noodoplossingen legt een grote druk op uw organisatie. Stagnaties lijken onvermijdelijk en de kosten daarvan lopen op.
RD Benelux is een ervaren en solide partner, die vrijwel alle disciplines beheerst. Daardoor blijft het aantal bedrijven dat nodig is om een project te realiseren heel klein.
Uw bemoeienis blijft beperkt, de korte doorlooptijd zorgt voor verwaarloosbaar renteverlies en u kunt alweer snel verder met een volgend project.

Nova69-68_Rij-woningen_NL

Projectontwikkeling

RD heeft meer dan 20.000 woningen gebouwd. Een ideale partner om mee samen te werken bij het ontwikkelen van een bouwproject.
Of het nu gaat om enkele twee-onder-een-kap woningen of vele tientallen nieuw te bouwen huizen, etage-woningen of (lage) appartementsgebouwen, RD Benelux biedt alleen maar voordelen.
U zorgt voor grond, plannen en vergunningen, wij doen de rest. Snel en probleemloos.

RD_Obristvi_02

Woningcorporatie

Wij bouwen ongekend snel en onze kwaliteit is onverslaanbaar. Ook geschakelde woningen, of appartementen op bestaande stenen gebouwen met plat dak, zoals winkels en kantoren.
Volledig duurzame technieken, 4x betere isolatie dan u gewend bent, comfortabel. En… de onderhoudskosten zijn vrijwel nihil.
RD Benelux anticipeert snel en adequaat op bestaande plannen en realisatie gaat minimaal een jaar sneller dan u had kunnen dromen. De operationele en rente-voordelen daarvan hoeven wij u niet voor te rekenen.

CPO; Collectief Particulier Opdrachtgeverschap